MASSZÁZS ÉS ÉLETJOBBÍTÓ TERÁPIÁK
+36-70/60-90-180
+36-20/38-95-466

MENÜ

A titoktartási kötelezettség miatt nevek nélkül :)

 

"Mikor kezeltél access barssal, nagyon megnyugtató volt, jót el is beszélgettünk közben, és ellazulva éreztem magam a sok stresszes időszak után... :) változást is éreztem a 3. alkalom után, már tényleg nem voltam olyan feszült..."

 

"Egy igazán külömleges élményben lehet része annak, aki elmegy egy access bars kezelésre... mindenképp meghatározó az élmény. Többek között olyan rég elfeledett képességekre sikerült tisztán emlékezni, amiket már rég elfelejtettem, vagy gyerekkoromban talán emlékeztem rájuk..."

 

"Két éve... megbocsájtani, felejteni, újrakezdeni, megérteni, elfogadni vagy elengedni. Két éve sok - sok miért válasz nélkül. Egy hete Access bars. Nem tudnám megmondani mi történt ott. A kérdésekre már nem kellenek válaszok. Kinyílt egy másik ajtó, ahonnan árad a szeretet. Access bars egy hete volt. Nem tudom mi történt ott."

 

"Megosztom veled a kezelésed pozitív tapasztalatát! Egy 20 éves egészségügyi blokkot oldottál fel! Nagyon köszönöm! Hálás vagyok érte! Nagyon. Puszi"

 

"Szia Marcsika! Köszi mindent! Már most hat a "varázs"! A kisfiam nagyon relaxáltan ment be a versenyre, és amennyire hallottam, jól szerepelt... Mindenképp szeretném még vinni hozzád! Pussssssz"

 

"Május végén voltam nálad accessen, és július végén már el is adtam a lakásom 2 heti hírdetés után, és csak 40 ezret engedtem az eredeti árából. Rá meg 2 hétre vettem egy házrészt 6,9 irányár helyett 5,6-ért... Meg elkezdtek a pasik érdeklődni irántam... A zárkózottságomon is tisztítottál!"

 

"Mikor mentem hozzád, nagyon sok gonddal kellett szembenéznem leginkább lelki eredetűekkel, és te voltál rá a tökéletes megoldás, illetve a kezelés amit nyújtottál. Nagyon sokban segített nekem, megváltozott a gondolkodásmódom, kialakult bennem egy pozitív meggyőződés, ami segített az érettségin többek közt, de még a mai napon elő tudom ezt hozni magamból.  Megtanultam kezelni az embereket úgy, hogy nem függtem tőlük, nem vágytam az ő sikereikre, nem az ő céljaikat akartam elérni. Nem vártam el senkitől a tökéletest, megelégedtem a közel tökéletessel, és megtanultam, hogy az ember nem tud minden életterületen tökéletesen teljesíteni. A felém érkező problémákat már teljesen másképp látom, és kezelem őket."

 

"A kezelés nagy hatással volt arra, hogy rájöjjek mi fontos, hogyan tudok előre lépni és fejlődni."

 

"Török Marcsi keze által a kezelés az "n"-edik hatványon! Nagyon sokat segített, és minden alkalommal új bőrben, új szellemben érzem magam, amikor ő kezel! Ajánlom mindenkinek!"

 

Asztali nézet